Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Tako kot vse lepo so tudi letošnje počitnice prehitro minile. Upam, da ste jih preživeli prijetno, da ste počeli tisto, kar vas najbolj veseli in da ste si nabrali dovolj energije za novo šolsko leto.

Prvošolčkom, ki letos prvič stopate čez šolski prag, želim, da bi za šolskimi zidovi izvedeli veliko novega in spletli trdna prijateljstva. Tudi starejšim učencem želim uspešno šolsko leto in vas hkrati prosim, da ste pozorni na najmlajše in da jim priskočite na pomoč, če bodo to potrebovali. Opravljajte svoje šolske in druge obveznosti in uresničujte zastavljene cilje.

Vsak začetek šolskega leta je začetek nove zgodbe, ki jo ustvarjamo skupaj učenci, učitelji in starši. Upam, da se bomo vsi skupaj trudili, da bo imela ta naša letošnja zgodba čim bolj srečen konec. Strokovni delavci bomo poskrbeli za  kvalitetno vzgojno in izobraževalno delo z učenci, trudili se bomo za zdrav način življenja in delovanja šole. V svojem trudu pa bomo uspešni le, če boste učenci sprejemali znanje, veščine in vrednote, ki vam jih bomo ponujali učitelji in drugi strokovni delavci. Pomembno vlogo pri tem imate tudi vi, spoštovani starši. Računamo na vašo podporo in predvsem na vaše zaupanje v naše delo.

Zahtevajte od svojih otrok najboljše, kar zmorejo. Skupaj se moramo zavedati tega, da več kot bodo znali, bolj bodo lahko oblikovali prihodnost po svoji podobi.

SREČNO!

Ravnateljica Branka Ščap