INFORMACIJE O POTEKU POUKA V NASLEDNJIH DNEH

Spoštovani starši in skrbniki!

Vlada je sprejela ukrep, da od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje zapre vse šole in vrtce po Sloveniji. Glede na informacije vas obveščamo, da jutri, v petek, 13. 3. 2020, odpade pouk v času predur, prav tako odpadejo izbirni predmeti po 5. šolski uri. Jutranje varstvo in podaljšano bivanje sta kot običajno. Hkrati vas obveščamo, da jutrišnje fotografiranje posameznikov in oddelkov odpade.

Pouk bo jutri sicer potekal po urniku, a nove snovi se ne bo obravnavalo, zato priporočamo, da vsi otroci, katerim lahko zagotovite varstvo, ostanejo doma, vas pa prosimo, da odsotnost preko eAsistenta sporočite razredniku.

Od danes naprej odpovedujemo vse interesne dejavnosti z zunanjimi izvajalci ter popoldanske aktivnosti v šoli. O tem so bili obveščeni tudi izvajalci posameznih dejavnosti.

Naprošamo vas, da redno spremljate šolsko spletno stran, eAsistent in morebitna obvestila preko druge elektronske pošte. V kolikor nam še niste navedli naslova elektronske pošte, vas prosimo, da nam zaradi lažje medsebojne komunikacije sporočite e-naslov, na katerega želite, da vam pošiljamo naša sporočila. E-naslov ter ime in priimek vašega otroka sporočite ge. Andreji Jalen na andreja.jalen@guest.arnes.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.

Gaber Klinar, ravnatelj