Kaj pa nam prinaša ta teden?

Pozdravljeni, učenci!

Na vprašanje Kaj pa nam prinaša ta teden? vam točno ne znam odgovoriti, zagotovo pa vem, da vas bodo učitelji povabili na Zoom srečanje in v spletno učilnico, vam razložili snov, dali domačo nalogo … No, vsega tega ste že vajeni. Kdor pa še vedno odlaša z domačim delom in učenjem, pa naj se hitro loti reševanja nalog, sicer bo vrzel v znanju prevelika.

Nadarjeni učenci boste ta teden lahko sodelovali na zanimivih delavnicah o organizaciji šolskega dela v času pouka na daljavo. Vabim vas k ogledu vabila na tej spletni strani.

Jalovec s Slemena

V tem tednu bodo potekale dopoldanske in popoldanske govorilne ure. Način izvedbe je enak kot v mesecu oktobru (staršem je bilo takrat poslano obvestilo z vsemi pomembnimi informacijami).

Vse učence vabim, da z bralci šolske spletne strani podelijo fotografijo aktivnega preživljanja svojega prostega časa. Na el. naslov mateja.cuznar@guest.arnes.si pošljite fotografijo s sprehoda v naravi, športne aktivnosti, iger na prostem ipd., s čimer boste bralce spodbudili h gibanju in jih spomnili, kako lepa je naša narava.

Želim vam prijeten in uspešen začetek novega tedna.

BESEDILO in FOTO: ga. Mateja Cuznar Zadnik