Otvoritev razstavne galerije

obiskovalci V četrtek, 10. 2., smo v okviru kulturnega praznika odprli šolsko razstavno galerijo.

 

 

galerija mladinski_zbor profesorski_zbor timi kleklarji_fotografi

 Po izvedenem kulturnem programu, nastopila sta mladinski pevski zbor in učiteljski pevski zbor naše šole pod vodstvm ge. Mojce Čebulj ter Timi Willewaldt s pesmico o klekljnanju je razstavno galerijo uradno odprla ga. Petra Ravnihar- JSKD Jesenice.

Obiskovalci so si nato ogledali razstavljene izdelke otrok, ki obiskujejo izbirni predmet klekljarstvo in udeleženke istoimenskega krožka pod vodstvom ge. Brune Pirih.
Na razstavi so tudi razstavljene fotografije otrok, ki pod vodstvom g. Klemena Klemenca ustvarjajo fotografske mojstrovine pri fotokrožku. Z razstavljenimi fotografijami smo na na vseslovenskem osnovnošolskem tekmovanju zasedli prvo mesto, Blaž Dolinar pa je prifotografiral ZLATO kolajno.
Za uspelo otvoritev se zahvaljujem vsem, ki so mi pomagali priuresničitvi moje ideje, posenbi zahvali pa sem dolžan ge. Petri Ravnihar ( Javni Sklad za Kulturne Dejavnosti) za nabavo razstavnih okvirjev in ge. Klementini Kokl Čebul (K – fotografija v Tuš centru) za sponzorirano izdelavo fotografij.

Klemen Klemenc

Dodaj odgovor