Plesalke na reviji Hopla 2021 v kranju

V soboto, 12. 6. 2021, so se učenke, ki obiskujejo izbirni predmet ples, udeležile plesne revije. Revijo, ki jo organizira Javni sklad za kulturne dejavnosti z imenom Hopla 2021, so v letošnjem letu izvedli v Kranju.

Učenkam izbirnega predmeta se je priključila tudi Manca Vegnuti Benić, ki je predstavila svoje plesne sposobnosti v solo obliki z avtorsko koreografijo. Prav tako je svoje plesne in koreografske sposobnosti pokazala Neja Razboršek.

V skupinski koreografiji so nastopile učenke 7. razreda, in sicer Tija Halilov, Kristina Simić, Dea Nancy Horvatić, Lucija Lihteneger, Ajna Lović, Ines Ropoša, Lana Rozman, Maša Trifoni, Katrin Čehajić.

V skupini osmošolk in devetošolk pa so nastopile Alina Agović, Melisa Čehajić, Ajla Huskić, Neža Klarić, Maša Malovrh, Neja Razboršek, Elena Redžić, Loti Rode, Neža Vavtar in Marin Kuzmanović. Zaradi upoštevanje ukrepov so oder postavili sredi lepega parka v Prešernovem gaju, kjer smo si imeli priložnost ogledati kar devet plesnih točk, ki so predstavljale celoletno delo posameznih šol in društev.

BESEDILO in FOTO: ga. Zehra Biščević