IMG_1053

RAZVIJAJMO BRALNO KULTURO PRI UČENCIH

Dragi učenci.

Razredna stopnja: V zadnjih dneh ste v učilnico dobilo zmaja. ZMAJ ČITAJ je tisti, ki vas bo nenehno opazoval in vas vzpodbujal k branju.
IMG_1053
Več knjig boste prebrali, lepši bo, bolj bo nasmejan in zadovoljen, vi pa modrejši, spretni govorniki in pisci.  Berite in tekmujte, kateri razred bo ustvaril lepšega zmaja. Ob koncu leta boste vaše z barvnimi luskami obložene zmajčke  predstavili na skupni prireditvi za starše. Dodatna navodila vam bodo dale vaše učiteljice.
 

IMG_1055

Predmetna stopnja: Na predmetni stopnji pa vam je v razredu zraslo drevo, ki je zaenkrat še zelo golo. Vsaka prebrana knjiga pomeni list ali sadež na drevesu. Vsak razred bo imel svojo barvo listov, tako da se bo videlo, kje ste učenci, ki si najbolj prizadevate obogatiti svoj besedni zaklad, ki vam bo omogočil, da boste mogoč nekoč v prihodnosti tudi vi postali uspešni novinarji, pisatelji, ljudje s širokim obzorjem znanja, ki vam bo pomagalo uresničevati svoje želje in jasno izražati svoje misli. Prepričana sem,  da bo vaše drevo kmalu imelo bogato, živopisano krošnjo.

 

Dodaj odgovor