Šola v naravi – Kr. Gora 3. dan

Peter, Peter, Peter … to je bila glavna tema današnjega dne in, kot se spodobi, smo tudi mi prilagodili urnik, da smo si fantastičen dosežek naših orlov ogledali.
Kot ste od nas že navajeni pa smo do večera doživeli marsikaj.
Noč je minila mirno, saj so naša utrujena telesca potrebovala počitek in učitelji so zopet na vse pretege razmišljali, kako naj nas končno prebudijo iz globokega spanca. Ponovno smo pospravili sobe saj je tekmovanje za »naj sobo« še kako napeto in si spodrsljaja nobena soba ne more privoščiti v kolikor še želi računati na zmago. Na jutranji telovadbi smo prebudili tudi naše mišice,da so bile pripravljene na današnje dogodivščine.
Ob devetih smo bili prvi že na smučišču. Deset izmed nas je prve minute na smučišču preživelo polnih pričakovanj, saj smo se prvič podali na vlečnico in pridružili ostalim smučarjem. Nekaj se nas še vedno trudi pravilno zaustaviti in zaviti in upamo, da bo jutri še kakšen nov član v skupini »vlečničarjev«.
Pohodniki so si danes za spremembo nadeli tekaške čevlje in smuči ter celo dopoldne pohajkovali po okoliških zasneženih planjavah.
Na kosilu smo obnovili zaloge energije, da smo lahko popoldan poslušali zanimivo predavanje o kamninah, fosilih … Kamnine smo lahko potežkali, se jih dotaknili in dodobra ogledali čisto od blizu. V tem času si je tudi druga skupina učencev ogledala Liznjekovo domačijo na Borovški ulici.
Večer pa smo torej preživeli ob gledanju zadnje tekme novoletne turneje v smučarskih skokih in glasno navijali za vse naše skakalce, še posebej pa za Petra Prevca, ki je tekmo in turnejo tudi dobil in smo njemu v čast kar dvakrat zapeli Zdravljico.
Po večerji sta se včerajšnji skupini zamenjali. Prva je odšla na nočni pohod po Kranjski Gori, druga pa se je zabavala in napenjala možgane ob zanimivih vprašanjih in ugankah učiteljice Maje.
V tem času pa smo vsi skupaj že vsak v svoji postelji z umitimi zobki in pripravljeni, da v sanjah podoživimo vse, kar se nam je v preteklih dneh lepega zgodilo.
Imejte se lepo, še dve nočki in skočili vam bomo v objem.

 

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7)

????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????
????

1 (20) 1 (21)