ŠVN – NOVIGRAD 2. DAN

Danes smo se zbudili v deževno jutro, zato smo si več časa rezervirali za pouk. Med kratkimi prekinitvami dežja smo igrali košarko, se lovili, uživali na igralih, počivali, si privoščili sladoled.
Spoznavali smo morske živali in rastline, odkrivali skrivnosti živih bitij na obali, ustvarjalno žilico pa smo potešili z izdelavo morskih bralnih znamenj, dnevnikom doživetij, ki smo ga okrasili s školjkami in polži. Bilo je zanimivo in poučno. Pozno popoldne je burja odpihnila še zadnje deževne oblake, vendar za plavanje še ni bilo primerno, saj je bilo na morju videti veeeeeelike valove, vsa plaža pa je bila pod morjem.
Odpravili smo se na kros in zmagali vsi, ki smo bili zraven. Najhitrejši pa so bili:

DEKLICE DEČKI
1.     Loti Rode, 5. b 1.     Tilen Kejžar, 5. b
2.     Neža Klarić, 5. c 2.     Haris Omerdić, 5. c
3.     Neža Marija Vavtar, 5. c 3.     Jernej Črv, 5. c
4.     Tjaša Hudeček, 5. b 4.     Ali Berbić, 5. a
5.     Maša Malovrh, 5. c 5.     Ivano Tadić, 5. a

Časa do večerje je bilo več kot dovolj še za vlečenje vrvi. Največ moči in vztrajnosti so pokazali bejevci, čejevci so se borili z ožuljenimi dlanmi, kar jim je prineslo drugo mesto, tretji so bili cejevci, ajevci  pa so športno prenesli poraz in obljubili, da bodo vse potolkli v med dvema ognjema in orientaciji.
Jutri nas čaka veliko plavanja, izpopolnjevanja plavalnih tehnik, saj moramo nadoknaditi zamujeno.
Smo pravi prijatelji, zelo dobro se razumemo in se imamo radi.
Imejte se lepo, saj se imamo tudi mi.

Zaradi včerajšnjih težav z internetno povezavo danes objavljamo nekoliko več utrinkov iz ŠVN, lahko si jih ogledate spodaj.