V PODALJŠANEM BIVANJU SE JE DOGAJALO…

V podaljšanem bivanju smo v šolskem letu 2018/19 učitelji podaljšanega bivanja organizirali kar nekaj dogodkov, ki so popestrili naše delo in razveselili učence.

Učenci podaljšanega bivanja so se že jeseni pričeli seznanjati z pomenom zdravega prehranjevanja in nujnostjo uživanja zelenjave. Večkrat so v  šolo  prinesli različno zelenjavo, jo sami očistili in dekorirali krožnike. Veseli nas, da so bili  le-ti na koncu popolnoma prazni, želodčki pa polni sveže, zdrave hrane.

  1. 10. 2017

V šolski dvorani smo  pripravili kostanjev piknik, kjer so si učenci postregli s kuhanim kostanjem in čajem. Zabavali so se ob glasbi. Do živega nam ni prišel niti dež. Ker pa za vsakim dežjem posije sonce, sta bila sledeča dneva tudi kostanjevo obarvana, tokrat na prostem, v atriju.

  1. 11. 2017

Učenci so obiskali« kino« ( v dvorani šole).  Ogledali so si animirani film Ledena doba. Pred vstopom v dvorano so pokazali vstopnice, ki so jih naredili sami in jih oddali učiteljici. Vstopnice ni pozabil prav nihče!  Vsak učenec je dobil lonček pokovke, ki smo jo dobršen del dopoldneva pekle učiteljice. Učiteljice pa smo dobile vloge tehničnega osebja, prodajalcev pokovke in nadzornega kinotečnega osebja.


14.12. 2018

Ta dan je bil praznično obarvan. Učenci so krožili med delavnicami: angleške božične pesmi, gibalne urice, likovno izražanje… Za konec pa so se učenci sladkali z palačinkami velikankami, ki so jih pekli gospa Božičkova, jelenček in ostali pomočniki.

Besedilo in foto: ga. Tanja Pongrac