VOŠČILO KOLEKTIVA ŠOLE

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši, skrbniki in drugi obiskovalci naše šolske spletne strani!

Minilo je že nekaj časa, odkar nismo skupaj vstopili v našo šolo, si zaželeli dobro jutro in upali na čim bolj uspešen dan.

Nekaj teh želja in dobre volje vam prinašamo preko raznih medijev, a vsi vemo, da se računalniki in telefoni ne morejo kosati s pogledom v oči, nasmehom na obrazu, niti ne s kakšno besedo, s katero vas poskušamo vzgajati.

Velik dela tega sedaj opravite starši in skrbniki, vsi v dobri veri, da bi mladim v tem času predali najpomembnejše vrednote, ki jih bodo potrebovali v življenju. Mednje sodijo tudi skrb zase in za drugega, krepitev kolektivne zavesti in odnos do okolja. Slednje se je v tem času izkazalo kot zelo pomembno.

Da pa se sploh zavemo sebe in vsega okrog nas, potrebujemo čas, namenjen razmisleku, pogovor,  bližino družine. Prav temu pa lahko služijo tudi dnevi, ki prihajajo. Za nekatere bodo ti dnevi v znamenju praznikov, za druge pa daljši konec tedna.

Kolektiv Osnovne šole Toneta Čufarja Jesenice vam želi lepe velikonočne praznike. Podaljšan konec tedna preživite tako, kot si najbolj želite!