Zimski športni dan za učence od 6. – 9. razreda

V torek, 10.2. 2015, bomo imeli zimski športni dan.

Želimo, da bi učenci športne dneve doživljali prijetno, predvsem pa varno, zato morajo imeti primerno opremo. Na spodnjem seznamu je navedena tudi vsa oprema, ki jo morajo učenci imeti pri posameznem programu.

Alpsko smučanje in deskanje na Krvavcu (zbor ob 7.10 na igrišču pred šolo, prihod okoli 14.00 ure):
– topla oblačila, rokavice, čelada, smučarski čevlji prave velikosti, smuči oz. desko (preverite nastavitev vezi, posebno če ste zamenjali smučarske čevlje), palice, priporočljiva so smučarska očala. Na smučanje se lahko prijavijo samo tisti, ki znajo smučati in samostojno uporabljajo žičnice. Čelada je obvezna za vse učence!
Cena cca. 15€ (prevoz in dopoldanska smučarska karta). Otroci naj imajo s seboj malico. Malice in kosila v šoli ni.

Aktivnosti v dvorani Podmežaklja (zbor ob 8.10 pred šolo, prihod okoli 12.30 ure):
– topla oblačila, rokavice, kapa ali trak, primerna obutev (visoki topli čevlji z grobim podplatom), drsalke in športni copati za dvorano oz. šolski copati (ne natikači) za igranje namiznega tenisa, kegljanje… Drsalke si lahko izposodite na drsališču. Cena izposoje je 3,5€ in jo otroci poravnajo sami na drsališču.
Cena dejavnosti je 5€, malica in kosilo sta v šoli.

Učenec, ki kljub navodilom ne bo prišel s primerno opremo, se žal ne bo mogel udeležiti športnega dne. Stroške športnega dne pa boste starši morali poravnati. Želimo, da se športnega dne udeležijo vsi učenci, da ga varno in odgovorno izpeljemo, zato pričakujemo, da boste upoštevali navodila.

Športni pozdrav!

Ravnateljica:
Branka Ščap, prof. RP