Skoči na glavno vsebino

ZNANJE ZA DIGITALNE KOMPETENCE

MOJ ROBOT TEKMUJE

Delavnica je brezplačna in zajema 22 šolskih ur. Delavnica za mlade s področja programiranja (Lego robotika)

  • 13. 3. 2024 – 11. 4. 2024
  • od 13.00 do 14.30
  • 10 udeležencev
  • Osnovna šola Toneta Čufarja Jesenice
Na delavnici bodo udeleženci na praktični način razvijali spretnosti reševanja problemov oziroma kreativno uporabo lego gradnikov, sestavljanje robotov ter programiranja. Del delavnice pa bo namenjen tematiki komunikacije in sodelovanja – spletnemu bontonu.

Vodja in mentorji

Delavnico bo vodil Goran Ilić z Angelico Podoš. 

Kaj potrebujem?

Dobro voljo. Za ostalo bomo poskrbeli mentorji.

Soorganizatorji in podporniki

Izvedbo projekta v okviru Programa usposabljanj otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehniških poklicev, sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo 

Prijave

Prijave sprejemamo do zasedbe mest oziroma najkasneje do 11. MARCA 2024. Prijave sprejemamo izključno prek spletnega prijavnega sistema, prek elektronske pošte niso možne niti prijave niti rezervacije mest. Navodila za prijavo in povezavo do prijavnega sistema najdete TUKAJ.
Obdelovalec podatkov se zavezuje, da bo s prejetimi osebnimi podatki udeležencev ves čas ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in Splošno uredbo o varstvu podatkov in da se podatki zbirajo izključno za namene poročanja o izvedbi aktivnosti Ministrstvu za digitalno preobrazbo.

Dodatne informacije

 Angelica Podoš, angelica.podos@guest.arnes.si  
(Visited 52 times, 1 visits today)
Dostopnost