Skoči na glavno vsebino

ČUDOVITA LOVRENŠKA JEZERA

Po namestitvi v domu smo sedmošolci skupaj z učitelji odšli na pohod do Lovrenških jezer. Na poti smo spoznali značilnosti barja in prečesali okolico. Večer pa smo preživeli ob družabnih igrah in različnih športnih aktivnostih. Mi zelo uživamo, vas pa lepo pozdravljamo.

več…

Jesenički

V petek, 12. 4. 2024, je na šoli potekala  3. likovna kolonija Jesenički.

več…

PRAZNIČNO PO PRAZNIKIH

V torek, 2. 4. 2024, so učitelji podaljšanega bivanja pripravili aktivnosti v duhu velikonočnih praznikov. Z otroki so učitelji ustvarjali velikonočne izdelke ter okrasili šolo.

več…

IZBIRNI PREDMETI ZA NASLEDNJE ŠOLSKO LETO

Vabimo vas, da si v spletnih učilnicah ogledate predstavitve izbirnih predmetov. Kot veste, so izbirni predmeti za učence 7., 8. in 9. razreda obvezni, za učence 4., 5. in 6. razreda pa ne.

več…

SLAVNOSTNO ODPRLI NOVO ŠOLSKO KNJIŽNICO

V sredo, 27. 3., je bil za našo šolo še posebej pomemben dan, saj smo slavnostno odprli novo šolsko knjižnico. Knjižnica je kraj, kjer se prepletajo znanje, domišljija in kultura. Je prostor, ki spodbuja učenje, raziskovanje in izmenjavo idej.

več…

SPOZNAVANJE ČAROBNEGA KRASA

Učenci 8. razreda so v torek, 26. 3., obiskali Postojno in njeno okolico. Najprej so si ogledali čudovit Predjamski grad, ki ga krasi naziv največjega predjamskega gradu na svetu. Vodnik je z zanimivim pripovedovanjem učence in njihove spremljevalce popeljal v čase, ko je tu domoval znameniti Erazem Predjamski.

več…

NASLOV

Cesta Cirila Tavčarja 21,
4270 Jesenice

TELEFON

 04 58 33 250

(Visited 18.817 times, 2 visits today)
Dostopnost